Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Via dit formulier kunt u uw klacht indienen. We proberen u vervolgens zo goed mogelijk te helpen, en gaan samen met u op zoek naar een gepaste oplossing voor het probleem. Wel contact, maar geen klacht? Dat kan ook.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Mijnten Schaats- en Skeelersport
4.8
Gebaseerd op 193 beoordelingen
powered by Google
Hans van THielHans van THiel
13:31 17 Feb 24
M EdamM Edam
22:30 09 Feb 24
Mooie winkel, vriendelijke mensen en goede vakkundige service. Ik kwam wat laat op de dag maar ook dan nemen ze echt de tijd voor je om er zeker van te zijn dat alles goed bij je wensen past.
Yvonne BusstraYvonne Busstra
19:28 04 Feb 24
Mijn oude skeelers waren na meer dan 12 jaar toch echt aan vervanging toe. Ik wist dat ik hetzelfde merk weer wou dus nieuwe besteld via mijnten. De bezorging duurde iets langer dus hadden we de winkel gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en ze hebben het voor mij nagekeken, en de fout lag bij de bezorgdienst, niet bij de winkel, dus daar konden hun niks aan doen.Zodra ik ze binnen had gelijk getest. Wat is dat weer genieten! Jammer dat de winkel te ver is nu we zijn verhuisd om even langs te gaan maar gelukkig kun je gewoon bestellen. Zeker aan te bevelen!
Gert BroekhuisGert Broekhuis
16:46 23 Jan 24
Syb SSyb S
19:00 16 Jan 24
Snel geholpen
Susanne LammeSusanne Lamme
18:06 02 Sep 23
Super vriendelijk geholpen, alle tijd genomen, alle vragen uitgebreid beantwoord. Al met al zeer tevreden.
JorisJoris
15:34 11 Jun 23
Na 25 jaar bedacht ik in eens weer om skate’s aan te trekken. Via Google bij deze winkel terecht gekomen. Ik ben erg goed geholpen door een zeer kundige verkoopmedewerkster, ik heb skate’s gekocht met drie wielen van 125 mm. Ideaal voor lange afstanden en om hard te gaan. De eerste dag was even uitproberen en ik dacht: waar ben ik aan begonnen. De tweede dag ging al veel relaxter en een stuk stabieler.
Daniel SchefferDaniel Scheffer
18:56 06 Feb 21
Online een paar klapschaatsen besteld. Pro-actief contact opgenomen door de winkel over het slijpen van de schaatsen. Juiste product goed verpakt op tijd aangekomen. Nette prijs & aanbod op aankoopbon geschreven om de schoenen op maat te laten “verwarmen”. 5 sterren.
js_loader