Skateroutes

skateroute 'Over Stoutenburg'Skateroute ‘Over Stoutenburg’: 15,6 km. Ontdek het landelijke gebied tussen Achterveld en Amersfoort.
Pauze? Dat kan bij de Pluktuin in Stoutenburg (Stoutenburgerlaan 6. Open: do. t/m za. van 10.30 tot 17.00 uur) en bij de Landwinkel De Kopermolen (Hessenweg 2. Open ma. 13.00 – 18.00 uur, di. t/m vr. 9.00 – 18.00 uur, za. 9.00 – 17.00 uur).
Bekijk/download de pdf-versie: >>  klik hieronder ook voor de uitgeschreven route beschrijving.

Route beschrijving over Stoutenburg

 

skateroute 'Door de Vallei'

Skateroute ‘Door de Vallei’: 30 km. De Gelderse Vallei is een streek gelegen in Midden-Nederland. Het gebied ligt ruwweg tussen de Utrechtse Heuvelrug in het westen, een stukje Nederrijn in het zuiden, de Veluwe in het oosten en de Randmeren in het noorden. De skateroute gaat door een landelijk stuk van de Noordelijke en de Zuidelijke Vallei. De Vallei is een zeer intensief gebruikt veeteeltgebied.
Pauze nemen? Langs het Valleikanaal zit het Theehuis Mon-Chouette (Leusbroekerweg 25-b. 7 dagen per week open.) En bij De Glind bevindt zich Hoeve Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden. Openingstijden: za, zo en wo van 13.00u tot 17.00u).
Bekijk/download de pdf-versie: >> klik hieronder ook voor de uitgeschreven routebeschrijving

Routebeschrijving door de vallei

skateroute 'De Veluwe'

Skateroute ‘De Veluwe’: 55 km. Een prachtige route door het west-Veluwse landschap. Een mooie pauze-plek: ‘De Waldhoorn’ in Otterloo (Dorpsstraat 2. Open van 10.00 – 22.00 uur).
Bekijk/download de pdf-versie: >> klik hieronder ook voor de uitgeschreven routebeschrijving.

Routebeschrijving de veluwe

skateroute 'Rond Achterveld'Skateroute ‘Rondom Achterveld’: 20 km. Ontdek het prachtige groene gebied, met bossages en landerijen. Een aangename pauze-plek: Hoeve Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden. Openingstijden: za, zo en wo van 13.00u tot 17.00u).
Bekijk/download de pdf-versie: >>klik hieronder ook voor de uitgeschreven routebeschrijving. 

Route beschrijving rondom Achterveld