Retourneren

We proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u uw bestelling wilt retourneren. Op deze pagina leest u hoe u dat doet. Om de retour correct en snel te verwerken verzoeken wij u de aangegeven procedure te volgen.

Ruiltermijn

Het product is binnen 8 dagen van aankoop te retourneren, zonder opgaaf van reden. Het product moet uiteraard ongebruikt zijn en compleet met originele verpakking, factuur/bon inbegrepen. Voldoet uw product aan deze voorwaarden, dan kan u uw geld terug krijgen, graag voorzien wij u van een vervangend product.

Komt u het product terug brengen in onze winkel in Achterveld, dan is ons streven het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug te storten op uw rekening. Hiervoor zijn we onder meer afhankelijk van uw bank.

Heeft u een via de webshop aangeschaft product via de post geretourneerd, dan kunt u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst terugverwachten.

Na ontvangst van uw retourzending kan u een bevestigingsmail van ons verwachten.

Ruilen van kleding

Indien het kleding betreft is het passen daarvan geen probleem – sokken niet inbegrepen. In het geval van het ruilen/retourneren van schoenen is het wel vereist dat u deze binnenshuis past/gepast heeft.

Andere kleur of maat?

Ook hier geldt dat het geretourneerde product ongebruikt is en in de originele verpakking. De factuur/bon moet aanwezig zijn. In onze winkel in Achterveld kunt u uw gegevens achterlaten en het is ons streven het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug te storten op uw rekening. Graag helpen wij u daar aan een product dat beter past en/of beter in de smaak valt.

Heeft u een via de webshop aangeschaft product via de post geretourneerd, dan kunt u uw geld binnen 5 werkdagen na ontvangst terugverwachten. Indien u het product wilt ruilen en de prijs van het alternatieve product valt lager uit, dan zult u het resterende bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort krijgen op uw rekening.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Het is mogelijk om het product zowel in onze winkel in Achterveld als per post te retourneren. In geval van per post retourneren zijn de kosten voor eigen rekening. Vergeet dan niet uw factuur/bon mee sturen. Als u wat bestelt heeft en u heeft geen verzendkosten betaald en u stuurt het retour zonder iets anders afnemen zullen wij deze verzendkosten alsnog voor u in rekening brengen.

Beschadigd of incomplete bestelling ontvangen?

In het geval dat u een beschadigd of incompleet product ontvangt, vragen wij u om zo snel mogelijk na het ontvangen van het product dit bij ons te melden. Samen met u zullen wij een passende oplossing zoeken.

Beste manier terugsturen product

Zorg altijd dat u het complete product terugstuurt – dus inclusief verpakking, labels etcetera. Verzend het product in een stevige verpakking en zorg voor voldoende frankering, gebruik bijvoorbeeld de doos waarin uw product geleverd is.

Mijnten Schaats- en Skeelersport
4.8
Gebaseerd op 193 beoordelingen
powered by Google
Hans van THielHans van THiel
13:31 17 Feb 24
M EdamM Edam
22:30 09 Feb 24
Mooie winkel, vriendelijke mensen en goede vakkundige service. Ik kwam wat laat op de dag maar ook dan nemen ze echt de tijd voor je om er zeker van te zijn dat alles goed bij je wensen past.
Yvonne BusstraYvonne Busstra
19:28 04 Feb 24
Mijn oude skeelers waren na meer dan 12 jaar toch echt aan vervanging toe. Ik wist dat ik hetzelfde merk weer wou dus nieuwe besteld via mijnten. De bezorging duurde iets langer dus hadden we de winkel gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en ze hebben het voor mij nagekeken, en de fout lag bij de bezorgdienst, niet bij de winkel, dus daar konden hun niks aan doen.Zodra ik ze binnen had gelijk getest. Wat is dat weer genieten! Jammer dat de winkel te ver is nu we zijn verhuisd om even langs te gaan maar gelukkig kun je gewoon bestellen. Zeker aan te bevelen!
Gert BroekhuisGert Broekhuis
16:46 23 Jan 24
Syb SSyb S
19:00 16 Jan 24
Snel geholpen
Susanne LammeSusanne Lamme
18:06 02 Sep 23
Super vriendelijk geholpen, alle tijd genomen, alle vragen uitgebreid beantwoord. Al met al zeer tevreden.
JorisJoris
15:34 11 Jun 23
Na 25 jaar bedacht ik in eens weer om skate’s aan te trekken. Via Google bij deze winkel terecht gekomen. Ik ben erg goed geholpen door een zeer kundige verkoopmedewerkster, ik heb skate’s gekocht met drie wielen van 125 mm. Ideaal voor lange afstanden en om hard te gaan. De eerste dag was even uitproberen en ik dacht: waar ben ik aan begonnen. De tweede dag ging al veel relaxter en een stuk stabieler.
Daniel SchefferDaniel Scheffer
18:56 06 Feb 21
Online een paar klapschaatsen besteld. Pro-actief contact opgenomen door de winkel over het slijpen van de schaatsen. Juiste product goed verpakt op tijd aangekomen. Nette prijs & aanbod op aankoopbon geschreven om de schoenen op maat te laten “verwarmen”. 5 sterren.
js_loader