Evenementen

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

Met constant veranderende maatregelen en openingsplannen is het voor de Utrecht Skateparade vrijwel onmogelijk om nu te zeggen of ze dit jaar Skateparades kunnen organiseren en hoe het evenement er dan precies uit komt te zien. Hou dus de site van de USP in de gaten.

Tot 2023 stonden wij zelf met huurskates bij de Utrecht Skate Parade. Door veiligheidsredenen kunnen wij dit helaas niet meer doen, er gebeurde teveel narigheid in het park als de skate parade onderweg was. Het uiteraard wel mogelijk om skates bij ons in de winkel te komen huren. De huur hievan bedraagd 10 euro, inclusief beschermers en een helm. Mail hiervoor naar infor@mijnten.nl

 

 

 

In 2022 hebben wij als Mijnten schaats en skeelersport het Nederlands kampioenschap marathon en weg georganiseerd in de straten van Achterveld. 

 

24 uur lang skaten tegen kanker: 1 & 2 september 2023

Een uniek skate-evenement voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een goed doel. Alle opbrengsten gaan naar Stichting KIKA! Meer informatie: >>

 

 

 

Naast deze schaats en skeeler evenementen staan we ook bij het wieler criterium van Eemnes op 14 september.