Mizu M8 Drinkfles - Zwart - Vooraf/Tijdens/Achteraf

Nieuw in ons assortiment; Mizu drinkfles

Nu ook verkrijgbaar bij Mijnten Schaats- en Skeelersport, Mizu roestvrijstale drinkflessen! In meerdere maten en kleuren! Vanaf €18,95

Over Mizu,

Mizu is het Japanse woord voor water. Dit is precies waar het om gaat bij Mizu: een waterfles speciaal voor al je outdoor activiteiten. Jussi Oksanen, voormalig professioneel snowboarder en surfer, kwam op het idee om stalen waterflessen te maken als vervanging op de single-use plastic flesjes.

De missie van Mizu is om actieve mensen te voorzien van slimme hydratatie met oog voor de wereld. ‘Protecting Where We Play’ noemen ze dat. Door gebruik te maken van herbruikbare sportflessen ontstaat er minder afval van wegwerpflessen.

Elk jaar worden er 50.000.000.000 plastic flessen geproduceerd. Slechts 1 op de 10 flessen wordt gerecycled. Dit betekent dat er 40 miljard plastic flesjes in de oceaan, de bergen en de natuur belanden. Onze voedselketen, met name de oceaan, is al sterk vervuild ondermeer met giftige stoffen uit deze kunststof flessen

Alle flessen van Mizu zijn gemaakt van, voor een deel gerecycled, roestvrij staal. Gemiddeld 25% van het staal in de Mizu fles was vroeger onderdeel van iets anders, zoals een koelkast of een auto. Bij Mizu staan ze garant voor de hoogste kwaliteit. Doordat de flessen zijn gemaakt van 18/8 RVS zullen ze nooit gaan roesten. Je krijgt dan ook levenslange garantie op je fles.