NIEUW de Novi Sportband!

Met de Novi sportband kunt u tijdens het sporten genieten van de muziek op uw smartphone. Deze heupband is voorzien van een doorzichtig touchpad dat het makkelijk maakt uw apps onderweg te blijven bedienen. Het lichtgewicht neopreen zorgt ervoor dat de band comfortabel zit en zeer duurzaam is. Daarnaast is de heupband voorzien van een extra opbergvakje om uw pasjes, contant geld of sleutels mee te nemen.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Comfortabel
  • Geschikt voor alle smartphones
  • Spatwaterbestendig
  • Voorzien van een doorzichtige touchpad

Deze Novi Sportband is uiteraard ook te verkrijgen in de Mijnten Schaats- en Skeelersport winkel te Achterveld. Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons in de winkel in Achterveld voor de complete sportcollectie.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren, kijk hier voor meer informatie:

Novi Sportband - Zwart Novi Sportband - Roze Novi Sportband - Geel Novi Sportband - Blauw

Loterij tijdens NK Masters!

Tijdens het NK op 18 juni organiseren wij weer een loterij. Dit keer hebben wij gave prijzen voor iedereen! Loten zijn van te voren in de winkel én op de avond zelf te koop. De trekking is om 20.00 uur in de winkel op de avond zelf. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt op mooie prijzen!

Loten kunnen ook alvast besteld worden via info@mijnten.nl

Klavertje Vier 2016

Zaterdag 28 Mei a.s. Klavertje Vier toertocht!

Zaterdag 28 Mei 2016 is het weer zover. Dan organiseren wij alweer voor de 12e(!) keer één van de grootste jaarlijkse toertochten van Nederland! Ook dit jaar zijn er weer routes om te Skaten, Fietsen en Steppen. Klik hier voor alle informatie over de Klavertje Vier toertocht.