HuurschaatsenLogohuurschaatsen logo ontw7

Bij Mijnten Schaats- en Skeelersport kunt u natuurlijk ook terecht voor het huren van schaatsen. Onze schaatsen zijn te huur voor één dag tot een heel seizoen: ideaal als je nog in de groei bent of als je eens een paar schaatsen wil testen. Natuurlijk kun je ook schaatsen huren met zomerijs. We hebben huurschaatsen in ons assortiment voor kinderen, dames en heren. Zij kunnen terecht voor (klap)noren, kunst- en hockeyschaatsen. Nog niet overtuigd?

redenen om je schaatsen bij Huurschaatsen.nl te huren

 1. Al onze schaatsen worden perfect geslepen afgeleverd.
 2. Uit je huurschaatsen gegroeid? We ruilen ze gratis om voor een maatje groter.
 3. Huur je schaatsen voor een heel seizoen, dan  slijpen wij ze nog een keer tijdens het seizoen.
 4. Ontvang 50% korting op zomerschaats-huur als je de winter ervoor schaatsen hebt gehuurd, of maak gebruik van een van de andere kortingen die gelden voor huurders.
 5. Niet meer wachten in de rij bij de ijsbaan voor je schaatsen. Bijvoorbeeld bij de Jaap Eden baan, of de coolste baan van Nederland in Amsterdam, de Vechtsebanen in Utrecht, Flevo on Ice in Biddinghuizen.
 6. Ook voor grote partijen leveren wij schaatsen. Scholen, bedrijven en ijsbanen huren schaatsen bij huurschaatsen.nl. Zo hebben wij schaatsen geleverd aan mobiele ijsbanen o.a.  Amersfoort, Eemhof, Flevo on Ice, Amsterdam, Antwerpen, Londen tot aan Curaçao.
Zandstra Semi Soft 1292 - Schaatsen
206_extra
Viking Unlimited - Basic
Viking-Nagano-Silver-Compleet-3
cascade-speedskates-maple-rl-7000-blizzard-01

 

Voorwaarden Huurovereenkomst
 • De duur van de huur wordt vooraf bepaald en voldaan.
 • Voor het langer huren van de schaatsen – dan in de huurovereenkomst vastgelegd – worden extra kosten berekend.
 • De huurder dient zelf te zorgen voor beschermers.
 • Na elk gebruik is de huurder verplicht de schaatsen droog en schoon te maken, om zo roest op de ijzers te voorkomen.
 • De huurschaatsen dienen altijd gedragen te worden met sokken.
 • Huurovereenkomsten duren – tenzij schriftelijk anders afgesproken – een seizoen van 1 september tot 1 april van het daaropvolgende jaar.

Prijzen huurschaatsen

prijslijst huren

 

Huurovereenkomst
Elke voet heeft een andere schaats nodig. Daarom vragen we onze huurders om naar de winkel te komen om schaatsen te passen. We kunnen u sneller helpen, als u onze huurovereenkomst ingevuld – voor zover mogelijk – mee neemt naar de winkel.

 

Kortingen voor huurders
Mijnten.nl biedt huurders interessante kortingen aan, zo kopen huurders met korting schaatsbeschermers en sokken.

Schaatsbeschermers

Badstoffen schaatsenbeschermers zijn voor huurders geen 10 euro, maar 8 euro. Ook de Twinguard beschermer voor het lopen van de kleedkamer naar de ijsbaan en voor het klunen tijdens natuurijs kost voor huurders slechts 10 euro in plaats van de gebruikelijke 12,50 euro.

Sokken

In je huurschaatsen draag je altijd sokken, wel zo fris voor de volgende huurder! Daarom speciaal voor huurders een prettige Shimano sok  van 15 euro voor 10 euro.